Medijski center

Pridobili smo ISO 27001 - Sistem za upravljanje informacijske varnosti

ISO 27001 (daljše ISO / IEC 27001: 2013 Sistemi za upravljanje informacijske varnosti) je mednarodni standard, ki pomaga podjetjem in organizacijam po vsem svetu vzpostaviti in vzdrževati najboljši sistem upravljanja informacijske varnosti (ISMS). Usklajen je z drugimi standardi upravljanja, kot so ISO 9001 in ISO 14001.

ISO / IEC 27001 postaja mednarodno merilo učinkovite in varne prakse upravljanja informacij, ki ščiti podjetja in organizacije ter zagotavlja njihovo skladnost z varstvom podatkov, zasebnostjo in učinkovitim poslovnim tveganjem.

 

 

Thanks to an outstanding team effort, our ISO 27001 implementation will lead to best practices in security awareness and controlling, cybersecurity, and privacy protection towards our customers, says Erol Simsek, CEO of iSYSTEM.

 

V iSYSTEM Labs d.o.o. smo vzpostavili metodologije za oceno tveganja, ki nam omogoča, da se odzivamo na nova tveganja in da se vsako tveganje obravnava na najustreznejši način.

Tri uspešne strategije varovanja informacij:

  • Opredeljevanje strateške in celovite osredotočenosti na obvladovanje tveganj, ne pa samo reagirati na varnostne incidente enega za drugim,
  • Imeti določeno metodologijo za oceno tveganja, ki sistematično identificira in ocenjuje tveganja, preden se izberejo in izvajajo varnostni nadzor,
  • Ugotovite in vrednotite najbolj kritična sredstva podjetja ter zagotovite razumevanje groženj za ta sredstva skupaj s posledicami varnostne napake.

 

Pridobitev certifikata ISO27001 je sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za pridobitev certifikatov.

 

Preberite si več...

 

Nazaj