Dogodki

I FEEL SLOVENIA. Green. Creative. Smart.

Kdaj:
Kje: Digitalna obeležitev - link v opisu

iSYSTEM Labs podjetje je bilo izbrano kot zmagovalec kategorije Smart.

Green. Creative. Smart. je komunikacijska kampanja znamke I FEEL SLOVENIA na področju gospodarstva kot odziv na njegova pričakovanja po dvigu prepoznavnosti in ugleda Slovenije v mednarodnem okolju. Namenjena je celoviti in enotni promociji slovenskega gospodarstva na globalnem konkurenčnem trgu.

Vabljeni k sestavljanju uspešnih poslovnih zgodb tujih investitorjev, s katerimi bomo na slavnostni podelitvi FDI Award Slovenia 2020 z inovativnim razmišljanjem reinovirali pogled na uspeh.

Kaj prinaša nova realnost, kdo od tujih vlagateljev je v ospredju in kako se čuti duh »zeleno, ustvarjalno, pametno«, boste izvedeli na digitalni slavnostni prireditvi FDI Award Slovenia 2020.

Na letošnji podelitvi nagrad v štirih kategorijah si bosta preteklost in prihodnost podali roke. Popotnico letošnjim novim nagrajencem bodo namreč izrekli nagrajenci preteklega leta. Predstavniki podjetij Systemair d.o.o., Swarco Lea d.o.o. ter Iscraemeco d.d. bodo z vsemi nami delili unikatne načine spodbujanja inovacij v svojih uspešnih podjetjih. V letu, ko je gospodarstvo pretresala pandemija Covid-19, je namreč še toliko bolj dragoceno, da med seboj delimo izkušnje in dobre prakse, in se tako bolje pripravimo na vstop v novo realnost!

Več informacij na uradni spletni strani FDI Award Slovenia 2020

Podelitev nagrad FDI Award Slovenia organizira javna agencija SPIRIT Slovenija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

Nazaj