O nas

iSYSTEM Labs d.o.o. se že skoraj 30 let ukvarja izključno z razvojem in proizvodnjo razvojnih ter testnih orodij za mikroprocesorje in mikrokrmilnike, ki se tržijo pod blagovno znamko iSYSTEM. Do leta 2015 se je podjetje imenovalo ASYST electronic d.o.o.

Skupino iSYSTEM sestavljajo tri podjetja, ki so lastniško kot vodstveno povezana, kar zagotavlja učinkovito in enotno delovanje vseh treh. V Sloveniji skrbimo za razvoj, proizvodnjo in tehnično podporo, v Nemčiji in ZDA za prodajo in marketing. 

Zagotavljanje kakovosti in varnosti

V podjetju iSYSTEM Labs d.o.o. smo zavezani h kakovosti in varnosti v vseh vidikih našega poslovanja. Zadovoljstvo naših kupcev je glavno vodilo našega delovanja, zato svoje procese, izdelke in storitve nenehno izboljšujemo.

Naš sistem vodenja kakovosti izpolnjuje zahteve standarda ISO 9001 in ISO 27001.

Naše stranke

Naši ključni kupci so razvojni in testni oddelki globalnih podjetij iz avtomobilske, letalske in medicinske industrije. Na primer, za svetovno znana proizvajalca srčnih spodbujevalcev Biotronik ter Boston Scientific, smo razvili razvojno orodje, ki jim omogoča izvajati dolgotrajne 24/7 analize in teste obnašanja srčnega spodbujevalca stimuliranega z scenariji nepravilnega delovanja srca.

Pri praktično vseh teh strankah gre za razvoj elektronike oz. naprav od katerih so odvisna človeška življenja oziroma so le ta lahko ogrožena v primeru nepravilnega delovanja naprave. Pri teh napravah že sam razvoj programske opreme poteka po točno predpisanih postopkih, bistven pa je poudarek na končnem testiranju, kjer je potrebno preveriti delovanje naprave v vseh možnih situacijah in celotni testni postopek ter rezultate tudi detajlno dokumentirati. Tu nič ni prepuščeno naključju!

Delovno okolje

Največje bogastvo podjetja iSYSTEM Labs so zaposleni. V razvoju smo vzpostavili visoko izobražen, talentiran in učinkovit tim inženirjev. Ker že v razvojni fazi tesno sodelujemo s proizvajalci mikrokrmilnikov (Renesas, Infineon, NXP, ST, Texas Instruments ...), smo tehnološko v samem vrhu.

V proizvodnji imamo iznajdljive in motivirane ljudi, ki zagotavljajo, da od naročila do dobave mine zelo kratek čas, tudi ko vse stvari niso optimalne. Fluktuacije praktično ne poznamo, smo pa precej zahtevni pri zaposlovanju, saj od bodočih sodelavcev pričakujemo ustrezen talent, motiviranost in urejenost.