O nas

TASKING Labs d.o.o. se že več kot 30 let ukvarja z razvojem in proizvodnjo razvojnih ter testnih orodij za mikrokrmilnike, ki se tržijo pod blagovno znamko TASKING.

Poslovna zgodba se je pričela z ustanovitvijo podjetja ASYST electronic d.o.o. daljnega leta 1993. Z fokusom na prepoznavnosti blagovne znamke iSYSTEM smo podjetje leta 2016 preimenovali v iSYSTEM Labs. Leta 2022 je iSYSTEM postal del poslovne skupine TASKING, renomiranega proizvajalca prevajalnikov za vgrajene sisteme (embedded systems). Skupaj stremimo k temu, da postanemo vodilni svetovni “one-stop-shop” za vgrajene sisteme. Posledicno smo podjetje marca 2024 preimenovali v TASKING Labs d.o.o. Že samo ime podjetja nakazuje, da smo inovativno podjetje, kjer sta razvoj in raziskave jedro našega poslovanja.

Zagotavljanje kakovosti in varnosti

V podjetju TASKING Labs d.o.o. smo zavezani h kakovosti in varnosti v vseh vidikih našega poslovanja. Zadovoljstvo naših kupcev je glavno vodilo našega delovanja, zato svoje procese, izdelke in storitve nenehno izboljšujemo.

Naš sistem vodenja izpolnjuje zahteve standarda ISO 27001 s čimer načrtno skrbimo za ustrezno informacijsko varnost ter obvladovanje informacij v podjetju.

Naše stranke

Naši ključni kupci so razvojni in testni oddelki globalnih podjetij iz avtomobilske, letalske in medicinske industrije. Na primer, za svetovno znana proizvajalca srčnih spodbujevalcev Biotronik ter Boston Scientific, smo razvili razvojno orodje, ki jim omogoča izvajati dolgotrajne 24/7 analize in teste obnašanja srčnega spodbujevalca stimuliranega z scenariji nepravilnega delovanja srca.

Pri večini naših strank gre za razvoj elektronike oz. naprav od katerih so odvisna človeška življenja oziroma so le ta lahko ogrožena v primeru nepravilnega delovanja naprave. Pri teh napravah že sam razvoj programske opreme poteka po točno predpisanih postopkih, bistven pa je poudarek na končnem testiranju, kjer je potrebno preveriti delovanje naprave v vseh možnih situacijah in celotni testni postopek ter rezultate tudi detajlno dokumentirati. Nič ni prepuščeno naključju!

Delovno okolje

Največje bogastvo podjetja TASKING Labs so zaposleni. Skupaj ustvarjamo prijetno in kreativno delovno okolje. Od bodočih sodelavcev pričakujemo ustrezen talent, motiviranost in urejenost.

V razvoju smo vzpostavili visoko izobražen, talentiran in učinkovit tim inženirjev, ki ga dopolnjuje Študentska akademija. Že v razvojni fazi tesno sodelujemo z globalnimi proizvajalci mikrokrmilnikov ( Infineon, ARM, Renesas, NXP, ST, Texas Instruments ...) kar nam omogoča, da z našimi izdelki in storitvami zasledujemo najnovejše tehnološke izzive.